ZBOGOM STRES

9 Audio vođenih samohipnoza

Da li ste pod stresom svakodnevno?

Zelite ojačati osjećaj mira i samopouzdanja?

Zamjerate sebi i drugima?

Patite od bolova u tijelu?

Imate stresan posao?

Previše brinete?

Fali Vam unutrašnje snage i samo-prihvatanja?

uklanjanje_bola_u_tijelu
stresne_osobe_i_mobing
ZBOGOM_STRES
uklanjanje_brige_i_vjera_u_zivot

Kroz ovo unutrašnje putovanje, samoistraživanje i transformaciju podsvijesnih sadrzaja vodi vas izrazito inspirativan, ohrabrujući i umirujuci glas hipnoterapeuta Darka Trajkovića.

Paul Rosch, predsjednik Američkog instituta za stres, ističe kako mnogobrojne studije pokazuju da je danas 75 – 90% posjeta pacijenata svih uzrasta doktorima opšte prakse povezano s stresom. Također, procjenjuje se i da je 60 – 80% povreda na radu prouzrokovano stresom. Konačno i istraživanja nedvosmisleno pokazuju i potvrđuju važnu ulogu stresa u razvoju različitih psihosomatskih poremećaja: kardiovaskularnih, respiratornih, uroloških, dermatoloških, reumatoloških, gastroenteroloških, imunoloških, neuroloških i psihijatrijskih.

Kroz ovo unutrašnje putovanje, samoistraživanje i transformaciju podsvijesnih sadrzaja vodi vas izrazito inspirativan, ohrabrujući i umirujuci glas hipnoterapeuta Darka Trajkovića.

samopouzdanje_i_osjecaj_kontrole
pustanje_stresnih_situacija
razgovor_s_buducom_verzijom_sebe

Mišljenja drugih koji su kupili ovaj program

„Kao poduzetnik moj dan je napunjen konstantnim izazovima. Prije slušanja programa „ZBOGOM STRES“ uvijek sam imao neki tihi i stalni nivo stresa koji nije odlazio iz mene. Prije sam nakon buđenja, kao prvu stvar ujutro pregledao e-mail, i bivao stresan odmah ujutro. Sada kao prvu stvar koju ujutro uradim jeste da poslušam jednu snimku iz programa „ ZBOGOM STRES“ i na takav način započnem dan.

Najdraži mi je snimak „Stresne osobe i mobing“ – koje me moćno ukorjenjuje.

Kroz svoj dan se sada, iako napunjen s istim izazovima, krećem s osjećajem mira i sreće. Sada sam smiren u situacijama koje su me prije uznemiravale.

Zaista nisam mogao vjerovati, da neka tako mala stvar kao što je slušanje audio snimka može imati tako snažne efekte.

Za sve koji razmišljaju o investiciji u program „ZBOGOM STRES“ rekao bih ovo: „kamen je kamen pa pukne a kako nebi onda i čovjek“. Život je prekratak da bi ga proživljavali u konstantnom stresu. Investicija u ovaj program je bila jedna od mojih najboljih investicija koje sam napravio.

Toplo preporučujem ovaj program svakome ko doživljava bilo koju vrstu stresa“.

Omir Dželilović, life & bussines coach

„Bolje spavam i mnogo ljepše mi počinje dan otkad koristim program „ZBOGOM STRES“. Došlo je do promjene moje percepcije u svakodnevnim životnim situacijama. Općenito gledano puno lakše prihvatam realnost svakodnevnice i stresne situacije. Topla preporuka svima koji imaju potrebu da rade na sebi i svakodnevni život učine ljepšim.“

Jesenko Karačić

„Zbogom stres program je profi napravljen, ima baš jak terapeutski karakter, lako se upada u trans. Sjajno. Svaka čast“.

– Slobodan Kotlica, trener joge

oprastanje
budjenje_unutrasnje_snage
Bezuslovno prihvatanje sebe

Ukoliko se još uvijek dvoumite, downloadujte si i testirajte besplatno jedan od snimaka iz ove kolekcije: Samopouzdanje i osjećaj kontrole

Cijena 50 €

Nakon što izvršite uplatu dobit ćete link za download audio programa ZBOGOM STRES

Naručite