Certifikovani Hipnotizer

Odškrinite vrata tajanstvenog svijeta hipnoze i hipno coachinga!

Postanite samopouzdan hipnotizer i započnite s novom karijerom!

                                  

U našoj školi  saznat ćete i usvojiti   sva potrebna znanja i vještine  o tome kako hipnotisati ljude i pomoći im da dostignu željeni cilj i ostvare potrebne promjene.  Bez obzira na to da li ste novi u hipnozi ili već imate iskustvo i želite ga produbiti i proširiti s novim idejama i praksama.

Hipnoza je vještina, umjetnost i nauka koja se može naučiti  jednostavno i prirodno uz kvalitetnog učitelja. Hipnoza kao majka psihoterapije  je korištena od pradavnih vremena u raznim kulturama Indije, Kine, Japana, Egipta.. od strane jogija, ratnika, monaha, sveštenika, šamana i ljekara. Danas je koriste i mnogi treneri, coachevi, govornici, psihoterapeuti i savjetnici. Zašto ne biste i Vi?

 

Obuka počinje za:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Otkrijte moći Vašeg uma!

Otvorite svoju privatnu hipno praksu!

Pomažite drugima i zaradite novac radeći hipnozu kao glavni ili dodatni posao!

Budite sami svoj šef!

Rješavajte probleme brže i lakše s hipnotičkim intervencijama!

Naučite tajne hipnoze koje većina hipnotizera ne zna!

 

Za koga je ova edukacija?

Ovaj trening ispunjava potrebe svih zainteresovanih za pomaganje drugim ljudima:

Fizioterapeuti
Psiholozi
Psihoterapeuti
Savjetnici
Hipnotizeri
Neuro-psihijatri
Stomatolozi
Menadžeri
Poduzetnici
Bioenergičari
Kiropraktičari
Personalni treneri            
Studenti                               
Hipnoterapeuti
Fitnes treneri  
Sportski treneri       
Praktičari meditacije                                
Instruktori meditacije                               
Socijalni radnici
Instruktori yoge     
Doktori  
Pedagozi
Predavači
Coachevi (životni treneri)
Scenski Hipnotizeri
Nlp praktičari
Mindfullnes praktičari
Govornici i mnogi drugi

Šta kažu drugi?

„Već duže vrijeme sam bio zainteresiran za učenje hipnoze i hipnoterapije (online)tako da Darka nisam slučajno odabrao. Nekako mi je djelovao najpristupačniji i najstručniji u odnosu na hipnotizere iz Slovenije,Hrvatske,Srbije i Bosne. Definitivno sad mogu reći da je Darko ,čak i prebacio moja očekivanja.Zbog svojeg širokog i stručnog spektra znanja Darka bi svakako preporučio svakome. Obukom sam prezadovoljan jer mi je dala odgovore na neka pitanja koja sam imao već duže vrijeme,a nisam mogao naći odgovore. Autohipnoza će mi svakako pomoći u privatnom i poslovnom životu jer je svakako svi koristimo ,nesvjesno,kroz sugestiju. Definitivno želim ,svjesno i nesvjesno,pozitivne programe,a tako i pozitivne rezultate. Hipnoterapiju ću trenutno imati kao hobi no već imam par prijatelja koji su me pitali da im pomognem oko prestanka pušenja,fobija,stresa. Velika je vjerovatnost da ću vremenom to podići i na profi razinu“.
Silvio Pelesk
Monter
„Veoma sam zadovoljan stečenim znanjem na obuci. Sve pohvale za predavača, oduševio je načinom izlaganja i širinom znanja koju posjeduje. Jako nesebično dijeli znanje i djeluje motivacijski na svakog polaznika ponaosob. Veoma fleksibilan i dostupan. Novostečena znanja ce mi poslužiti kao ulazna karta u jedno veliko terapijsko polje, koje planiram nadograditi i koristiti u svojoj budućoj praksi“.
Ibro Sulejmanović
Fizioterapeut
Široko znanje predavača i nesebično dijeljenje znanja. Primjena znanja iskoristiću u poslovne svrhe u otklanjanju treme kod klijenata prilikom javnog nastupa“.
Dženita Zirdum
Novinar i poduzetnik

Program  i sadržaj edukacije

Detalji treninga profesionalne  Hipnoze

 Profesionalni trening Hipnoze sastoji se iz 6 modula i preko 100 sati obuke. Naš princip rada je 80% praksa i samo 20 % teorija. Svaki modul traje dva dana ( subota i nedjelja od 10:00 do 13:00 i od 15:00 do 18:00). Trening je intenzivan, interaktivan, zabavan i traži aktivno učešće svih polaznika. Već na prvom danu treninga imat ćete priliku da hipnotišete kolege i kolegice iz grupe. Edukacija se odvija 100 % online preko Zoom-a tako da možete učestvovati bez obzira na to gdje se nalazite. 

Vrijednost

1300€

Ukoliko ste među prvih 10 polaznika dobivate popust od 300 Eura!

Moguće plaćanje na Rate.

 

 Trening je tako koncipiran da svaki polaznik zaista nauči sve što mu je potrebno za profesionalan, etičan i kompetentan rad kao hipnotizer ili hipno coach.

 Ova edukacija je akreditovana od svjetske organizacije za Hipnozu – IHA( International hypnosis association), što je garancija vrhunske kvalitete. Nakon položenog ispita polaznici dobijaju certifikat s titulom certifikovani Hipnotizer.

Upoznajte Darka Trajkovića.

Vaš učitelj hipnoze

Slika 5a

Darko živi i radi u Minhenu ( Njemačka). Kao trener i coach intenzivno radi s ljudima od 2007. godine  u obliku 1 na 1  i u vidu grupnih edukacija. Autor je brojnih programa i edukacija iz hipnoze i srodnih oblasti( meditacija, disanje, yoga, qi gong, borilačke vještine..). Drži edukacije u Njemačkoj, BiH, Hrvatskoj i Srbiji.

Pored hipnoze Darko je i učitelj Tai chia i Yoge.

Najznačajnije edukacije koje je prošao iz hipnoze i srodnih oblasti:

Njegov način podučavanja je  drugačiji i u potpunosti baziran na ličnom iskustvu ( iz prakse za praksu).

S obzirom da Darko stalno radi sa klijentima i učenicima kako 1 na 1 tako i s grupama , imat ćete priliku  ,,piti svježu vodu sa izvora a ne ustajalu vodu sa česme”. Tako da Vas na ovom kursu očekuju samo pročišćene tehnike i metode koje su se u praksi pokazale kao visoko efikasne.

Darko još uvijek uči, vježba, istražuje, testira, integriše i igra se.

Zadovoljni studenti

Česta pitanja & odgovori

Bonusi

Nakon prijave dogovorit ćemo termin za razgovor (30 minuta) i razmotriti Vaše ciljeve.