POSTANI INSTRUKTOR MEDITACIJE

Integrativna edukacija za Instruktora Meditacije koja spaja tradicionalne istočnjačke metode (japanske, kineske, indijske…) s modernim i naučno potkovanim metodama Mindfulness-a.

Meditacija je na Dalekom istoku metoda broj jedan za razvoj ljudskog bića. Smatra se nezaobilaznom metodom za razvoj i širenje svjesnosti, iscjeljivanje,razvoj inteligencije, borilačku moć i samorealizaciju.

Savladajte  SVA potrebna znanja i vještine  o tome kako da ispravno i efektivno medirate kao i da vodite druge kroz meditativne seanse. Bez obzira na to da li ste novi u meditaciji ili već imate iskustvo i želite ga produbiti i proširiti s novim idejama i praksama.

 

Nauči da meditiraš i stekni duboki unutrašnji mir i slobodu!
Podučavaj druge meditaciju kroz individualne ili grupne sesije na osnovu sopstvenog iskustva!
Budite sposobni meditirati potpuno samostalno i voditi druge kroz proces meditacije!
Razvij laserski fokus i moć duboke regeneracije tijela, uma i duha!
Oslobodi svoju intuiciju i kreativnost!
Otkrij svoju životnu svrhu, misiju i viziju kroz praksu Meditacije!
Postani certifikovan i samopouzdan Instruktor Meditacije!
Pomozi drugima da razviju dnevnu praksu mentalno – emotivne higijene!
Postani svijestan vođa!

Obuka počinje za:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Za koga je škola Meditacije?

Trenere
Terapeute
Coacheve
Prosvjetne radnike
Hr Menadžere
Grupne facilitatore
Hipnoterapeute
Učitelje
Instruktore Yoge
Team lidere
Psihologe
Savjetnike
Psihoterapeute
Iscjeljitelje
Kao i sve osobe koje žele raditi na sebi iznutra ka vani.

Majmun je simbol za um jer stalno skače s grane na granu, isto kao što um skače s jedne misli na drugu. Majmunski um nije povezan s postojanjem u sadašnjem trenutku – ovdje i sada, zato što je stalno obuzet mislima i reakcijama koje kroz njega prolaze.

Kroz ozbiljnu praksu meditacije može se dostići stanje um bez uma – da bi se ono postiglo treba se fokusirati samo na ono što se dešava ovdje i sada. To je nivo svijesti iznad razmišljanja i uobičajenog brbljanja uma. To je stanje biti gdje smo majstorirali sebe, transcendirali ego i dozvolili da svjetlo svjesnosti prevazilazi i nas kao osobu i vrati nas izvoru svih stvari ( Wu Ji – prapočetak) i učini nas Jednim sa Svime.

Za ovo je potrebna disciplina i obaveza da se svaki dan meditira. Naš um ne voli biti disciplinovan i s vremena na vrijeme je potrebno s njim razgovarati i reći mu ko je ŠEF.

Naš um mora biti treniran da bude u našoj koristi, u suprotnom, nediscipliniran um, a ne ti, je u kontroli. Kroz grupni rad na ovoj edukaciji lakše ćeš razviti disciplinu i naviku svakodnevnog meditiranja.

Vaša realnost je bazirana na onom što ste iskusili i to će opet odrediti ono što ćete iskusiti ukoliko ne preuzmete kontrolu nad procesom.Ako želite promjeniti svoju realnost morate promjeniti iskustva koja doživljavate , morate raditi stvari koje normalno ne radite.

Šta kažu ostali polaznici o edukaciji?

Šta ćeš naučiti i dobiti kroz ovu obuku?

Nauči različite oblike meditacije:Tao, Yoga, Budizam, Sufi, Mindfullness, Breathwork, Mantra, Čakra, Tantra meditacije za parove, meditacije s muzikom…

Na ovom kursu naučit ćeš sve glavne tipove i oblike meditacija. Na osnovu iskustva i osjećaja dobit ćeš uvid u to koji tip meditacije najviše odgovara tvom karakteru i tvom životnom  Putu.

Zaroni u ovo predivnu avanturu samo-istraživanja jer ne postoji ljepše putovanje od putovanja u samog sebe.

Upoznajte Darka Trajkovića

Vaš Učitelj Meditacije

Darko živi i radi u Minhenu ( Njemačka). Kao trener i coach intenzivno radi s ljudima od 2007. godine  u obliku 1 na 1  i u vidu grupnih edukacija. Autor je brojnih programa i edukacija iz hipnoze i srodnih oblasti( meditacija, disanje, yoga, qi gong, borilačke vještine..). Drži edukacije u Njemačkoj, BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Svoj put je počeo 2001 s praksom borilačkih vještina i Oshovih meditacija.

Najznačajnije edukacije koje je prošao iz meditacije i srodnih oblasti:

S obzirom da Darko stalno radi sa klijentima i učenicima kako 1 na 1 tako i s grupama , imat ćete priliku ,,piti svježu vodu sa izvora a ne ustajalu vodu sa česme”.

Darko još uvijek uči, vježba, istražuje, testira, integriše i igra se.

Zadovoljni učenici

Česta pitanja & odgovori

Vrijednost

1200€

6 mjeseci obuke

Moguće plaćanje na rate

Certifikat instruktor meditacije

Ako ste među prvih 15 prijavljenih imate 200 eura popust na regularnu cijenu!

Nakon prijave dogovorit ćemo termin za razgovor (20 minuta) i razmotriti tvoje ciljeve.