OSLOBAĐANJE OD PANIKE I ANKSIOZNOSTI

Strah je osjećaj tjeskobe, intenzivne uznemirenosti i neprijatnosti, doživljen u prisustvu stvarne ili zamišljene opasnosti. Funkcija straha je pozitivna i to je zaštita i preživljavanje.
Oko 90% naših strahova su društveno instalirani. Dok su samo dva straha urođena; strah od iznenadnog zvuka i strah od gubljenja tla pod nogama( strah od gubitka ravnoteže i visine). Suprotnost strahu je ljubav a ne hrabrost kako mnogi misle. Zašto? Jer prilikom hrabrosti osoba i dalje osjeća strah s dodatkom što nastavlja da djeluje. Ljubav djeluje kroz radost i mir i to je ideal kojem težimo.

anksioznost-Mockup_web

Anksioznost je normalna emocija koja se javlja u novim i izazovnim situacijama ( važan nastup, razgovor za posao, prilazak djevojci..) Dolazi do jačeg lupanja, srca, napetosti u mišićima i povećanja krvnog pritiska. I ovo nam zapravo pomaže da se fokusiramo i energiziramo.
Međutim kad ti osjećaji i simptomi postanu kontinuirani, intenzivni i javljaju se bez realnog razloga onda se radi o anksioznom poremećaju. Intenzivniji simptomi poput znojenja, mučnina, vrtoglavica, trnjenje udova..javljaju se kad anksioznost prelazi u panični napad.

Cijena: 100 eura

Naručite