ANIMAL FLOW

Animal flow - životinjski pokreti je super funkcionalni trening s vlastitom težinom koji razvija sve psiho - motoričke sposobnosti: fleksibilnost, kooordinacija, snaga,mobilnost, ravnoteža, eksplozivnost...i to sve u okviru jednog treninga.  Na taj način štedimo vrijeme što je u današnjem dobu izuzetno važno. Animal flow je ustvari kombinacija pokreta iz više različitih disciplina: borilačke vještine, yoga, gimnastika, break dance, parkoura. ...

Za razliku od klasičnih vježbi gdje se izolovano rade i vježbaju pojedine mišićne grupe ovdje kod svih vježbi istovremeno rade sve mišićne grupe.

Animal flow je zabavan i izuzetno koristan kao osnovni  ili dodatni trening  za početnike i napredne vježbače, profesionalne sportiste ili rekreativce gdje ćete osjetiti mišiće za koje niste ni znali da postoje.Koristi se i u rehabilitaciji.

U ovom programu su prikazane osnovne i napredne vježbe životinjskih pokreta. Naučit ćete oko 30 životinjskih pokreta s njihovim osnovnim i naprednim varijacijama izvođenja kao i free work ideje.

Nakon izvršene uplate u iznosu od 25€ dobit ćete na e-mail video program Animal flow - životinjski pokreti.

Naručite